X
GO
sq-ALfr-BEnl-BE

Për Ne

RRBSHB 0 12197 Article rating: No rating

Rrjeti i Bizneseve Shqiptare në Beneluks është një organizatë jo fitimprurëse që është themeluar në fund te vitit 2014 me një inisiativë të Ministrisë së Diasporës së Kosovës dhe ndihmën e Qeverive amerikane dhe finlandeze. Aktualisht, rrjete të ngjashme janë themeluar dhe veprojnë në 24 vende të botës (Amerikë, Gjermani, Zvicër, Austri, Turqi, …).

Rrjeti i Bizneseve Shqiptare në Beneluks bën pjesë të Rrjetit Botëror të Bizneseve Shqiptare.

RSS

Theme picker

Lajmet

Këtu në pjesën që vijon do të gjeni lajmet dhe lajmërimet e fundit të Rrjetit të Bizneseve Shqiptare në Beneluks por dhe të organizatës kupolë Rrjeti i Biznese të Diasporës shqiptare. Do të gjeni gjithçka është interesante për zhvillimin e bizneseve shqiptare por dhe të fuqizimit ekonomik të komunitetit shqiptar në Belgjikë, Holandë dhe Luksemburg.

Mbledhje zgjedhore në Londër më 24 shtator 2018 e hënë, 24 shtator 20180

Mbledhje zgjedhore në Londër më 24 shtator 2018

Më 24 shtator 2018, u mbajt mbledhja zgjedhore e Rrjetit të Bizneseve Shqiptare në Diasporë për rinovimin e instancave drejtuese në nivelin...
Forum ekonomik në Prishtinë më 25 dhe 26 Nëntor 2017 e diel, 26 nëntor 20170

Forum ekonomik në Prishtinë më 25 dhe 26 Nëntor 2017

Më datën 25 dhe 26 nëntor 2017, do të mbahet një forum të madh ekonomik në Kosovë nën organizimin e Rrjetit të Bizneseve Shqiptare në Diasporë,...
Në takimin programatik në Zvicërr më 2-3 Shtatot 2017 e shtunë, 2 shtator 20170

Në takimin programatik në Zvicërr më 2-3 Shtatot 2017

Në Cyrih të Zvicrës më 2-3 shtator 2017, ndodhi takimi i radhës të kryetarëve të Rrjeteve të Bizneseve Shqiptare në botë në prani të ekspertit...
RSS

Theme picker

Regjistrohu edhe ti

Në mënyrë që të regjistroni organizatën apo organizatat tuaja si anëtare të Rrjetit të Bizneseve Shqiptare të Beneluksit duhet ta keni një llogari në ketë sistem që mund ta krijoni, duke klikuar në butonin REGJISTROHU

Anëtarët e fundit

Bizneset që vijojnë janë anëtarët e fundit që janë regjistruar në Rrjetin e Bizneseve Shqiptare në Beneluks

Logo organizates

 

 

 

Logo organizates

 

 

 

Logo organizates

 

 

 

Logo organizates