X
GO
sq-ALfr-BEnl-BE

Të fundit

Të regjistrohen të gjitha sipërmarrjet shqiptare në Belgjikë!

 • 17 gusht 2020
 • Author: Admin RRBSHB
 • Numri i shikimeve: 1087
 • 0 Comments
Të regjistrohen të gjitha sipërmarrjet shqiptare në Belgjikë!

Rrjeti i Bizneseve me presidentin, z. Ahmet Gjanaj, inkurajon të gjithë sipërmarrësit shqiptarë në Belgjikë që të regjistrohen! 

Mbledhje zgjedhore në Londër më 24 shtator 2018

 • 24 shtator 2018
 • Author: Admin RRBSHB
 • Numri i shikimeve: 5413
 • 0 Comments
Mbledhje zgjedhore në Londër më 24 shtator 2018

Më 24 shtator 2018, u mbajt mbledhja zgjedhore e Rrjetit të Bizneseve Shqiptare në Diasporë për rinovimin e instancave drejtuese në nivelin botëror, amerikan dhe evropian.

Pas proçesit zgjedhor, z. Nazar Mehmeti u rikonfirmua si Kryetar i Rrjeteve Botërore të Bizneseve Shqiptare, z. Elmi Berisha u rikonfirmua si Kryetar i Rrjeteve Amerikane të Bizneseve Shqiptare, z. Artan Llabjani, Kryetari i Rrjetit të Bizneseve Shqiptare në Angli, u zgjodh si Kryetar i ri i Rrjeteve Evropiane të Bizneseve Shqiptare dhe z. Ismet Smajli u rikonfirmua si Sekretar i përgjithshëm i Rrjeteve Botërore të Bizneseve Shqiptare.

Forum ekonomik në Prishtinë më 25 dhe 26 Nëntor 2017

 • 26 nëntor 2017
 • Author: RRBSHB
 • Numri i shikimeve: 8267
 • 0 Comments
Forum ekonomik në Prishtinë më 25 dhe 26 Nëntor 2017

Më datën 25 dhe 26 nëntor 2017, do të mbahet një forum të madh ekonomik në Kosovë nën organizimin e Rrjetit të Bizneseve Shqiptare në Diasporë, organizata kupolë e Rrjetit të Bizneseve Shqiptare në Beneluks por dhe të Rrjeteve të Bizneseve Shqiptare në mbi 20 vende të botës. Takimi do të mbahet në ambjentet e hotelit « Emerald Prishtinë » që ndodhet në rrugën Prishtinë-Shkup. Në atë Forum do të marrin pjesë shumë biznese shqiptare të diasporës por dhe biznese të viseve shqiptare (Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, Luginë,…).

Në takimin programatik në Zvicërr më 2-3 Shtatot 2017

 • 2 shtator 2017
 • Author: RRBSHB
 • Numri i shikimeve: 5239
 • 0 Comments
Në takimin programatik në Zvicërr më 2-3 Shtatot 2017

Në Cyrih të Zvicrës më 2-3 shtator 2017, ndodhi takimi i radhës të kryetarëve të Rrjeteve të Bizneseve Shqiptare në botë në prani të ekspertit ndërkombëtar të rrjeteve Martin Rusell për të definuar strategjinë e zhvillimit në favor të trojeve shqiptare, investimet e bizneseve shqiptare të diasporës në trojet e origjinës dhe shtimin e punësimit të shqiptarve.

Vizitë në Brugge të Rrjetit të Bizneseve Shqiptare në Beneluks

 • 31 maj 2017
 • Author: RRBSHB
 • Numri i shikimeve: 5425
 • 0 Comments
Vizitë në Brugge të Rrjetit të Bizneseve Shqiptare në Beneluks

Pas takimeve në qytetet Liezh (Liège), Anvers, Namyr (Namur) dhe Huy, vizita e radhës së Kryetarit të Rrjetit të Bizneseve Shqiptare në Beneluks, z. Ahmet Gjanaj, ishte në qytetin Brugge më datën 31/05/2017. Vizita u organizua nga aktivisti Bektash Kaca në disa biznese që drejtohen nga shqiptarë.

RSS
12

Theme picker

Anëtarët e fundit