X
GO
sq-ALfr-BEnl-BE

Të fundit

Në takimin programatik në Zvicërr më 2-3 Shtatot 2017

  • 2 shtator 2017
  • Author: RRBSHB
  • Numri i shikimeve: 3987
  • 0 Comments
Në takimin programatik në Zvicërr më 2-3 Shtatot 2017

Në Cyrih të Zvicrës më 2-3 shtator 2017, ndodhi takimi i radhës të kryetarëve të Rrjeteve të Bizneseve Shqiptare në botë në prani të ekspertit ndërkombëtar të rrjeteve Martin Rusell për të definuar strategjinë e zhvillimit në favor të trojeve shqiptare, investimet e bizneseve shqiptare të diasporës në trojet e origjinës dhe shtimin e punësimit të shqiptarve.

Sot në diasporë janë gjithsej 24 rrjete në të gjitha vendet e zhvilluara (Amerikë, Francë, Gjermani, Zvicër, Austri, ...) që fokusimin e kanë që të fuqizojnë komunitetet shqiptare në ato vende por në veçanti të ndihmojnë në zhvillimin ekonomik të trojeve shqiptare dhe të punësimin e shqiptarve.

Një falenderim të posaçëm për z. Qamil Jusufi, kryetari i Rrjetit të Zvicrës dhe anëtarët e këtij Rrjetit për mikpritjen dhe organizimin logjistik të kësaj mbledhje!

Strukturimi avancon në mënyrë të sigurtë duke dëshmuar rolin e pazevendësueshëm të diasporës për zhvillimin e trojeve shqiptare dhe stabilizimin e tyre!

Print
Categories: Lajmet
Tags:
Rate this article:
No rating

Theme picker

Anëtarët e fundit