X
GO
sq-ALfr-BEnl-BE

Të fundit

Takim në Huy të Rrjetit të Bizneseve Shqiptare në Beneluks

 • 20 maj 2017
 • Author: RRBSHB
 • Numri i shikimeve: 3941
 • 0 Comments
Takim në Huy të Rrjetit të Bizneseve Shqiptare në Beneluks

Pas takimeve në qytetet Liezh (Liège), Anvers dhe Namyr (Namur), takimi i radhës së Kryetarit të Rrjetit të Bizneseve Shqiptare në Beneluks, z. Ahmet Gjanaj, ndodhte në qytetin Huy të shtunën më datën 20/05/2017. Takimi u organizua nga bashkatdhatari Suat Memedov në ambjentet e picerisë Tiamo të sipërmarrësit shqiptar z. Sabedin Ramadani.

Takim në Namur të Rrjetit të Bizneseve Shqiptare në Beneluks

 • 15 maj 2017
 • Author: RRBSHB
 • Numri i shikimeve: 4614
 • 0 Comments
Takim në Namur të Rrjetit të Bizneseve Shqiptare në Beneluks

Pas takimeve në qytetet e Liezhit (Liège) dhe në Anvers, takimi i radhës së Kryetarit të Rrjetit të Bizneseve Shqiptare në Beneluks, z. Ahmet Gjanaj, ndodhte në qytetin e Namyr-it (Namur) të shtunën më datën 13/05/2017 në orën 20:00 në ambjente të siguruara nga sipërmarrësi shqiptar z.Besim Mata.

Takim në Anvers të Rrjetit të Bizneseve Shqiptare në Beneluks

 • 1 maj 2017
 • Author: RRBSHB
 • Numri i shikimeve: 4239
 • 0 Comments
Takim në Anvers të Rrjetit të Bizneseve Shqiptare në Beneluks

Që nga muaji mars, Kryetari i Rrjetit të Bizneseve Shqiptare në Beneluks, Ahmet Gjanaj, njëkohësisht Deputet i Rajonit të Brukselit, ka ndërmarrë një fushatë intensive sensibilizuese në drejtim të bisneseve shqiptare për anëtarësimin e tyre në Rrjetin e Bizneseve Shqiptare në Beneluks. Ajo fushatë do ta çojë në qytetet kryesore të Belgjikës, në Holandë dhe Luksemburg ku ka biznese shqiptare.

Takim në Liezh të Rrjetit të Bizneseve Shqiptare në Beneluks

 • 26 mars 2017
 • Author: RRBSHB
 • Numri i shikimeve: 3318
 • 0 Comments
Takim në Liezh të Rrjetit të Bizneseve Shqiptare në Beneluks

Më datën 26 mars 2017, në qytetin belg të Liezh-it (Liège), u organizua një takim i thirrur nga Rrjeti i Bizneseve Shqiptare në Beneluks (Rr.B.Sh.B.). Gjithçka ishte pregatitur nga sipërmarrësi i suksesshëm në fushën e parukerisë z. Burim Zejnullahu me konceptin e tij origjinal « Ide’Al Coiffure » !

Forum ekonomik në New-York më 24-26 shtator 2016

 • 26 shtator 2016
 • Author: RRBSHB
 • Numri i shikimeve: 2245
 • 0 Comments
Forum ekonomik në New-York më 24-26 shtator 2016

Më datën 24 deri më 26 shtator 2016, u mbajtë një forum ekonomik në New-York nën organizimin e Rrjetit të Bizneseve Shqiptare në Diasporë, organizata kupolë e Rrjetit të Bizneseve Shqiptare në Beneluks por dhe të Rrjeteve të Bizneseve Shqiptare në 24 vende të botës.

 

RSS
12

Theme picker

Anëtarët e fundit